aisheren Yeni Üye
| Konu: Aşk herşeyi affeder mi? şarkı sözü Perş. Nis. 02, 2009 3:23 pm | |
| AŞK HERŞEYİ AFFEDER Mİ? Aşk herşeyi affeder mi Dersin zamanla geçer mi Güzel günlerin hatrına Aşk herşeyi affeder mi
Çok üzgünüm istemeden Seni dün gece aldattım Kim olduğu mühim değil Sana bağlanmaktan kaçtım
Çok üzgünüm istemeden Bir bakışa aldandım İnan bana bütün sabah Pişmanlıktan ağladım
İsteksiz olmadı farkettim Yaşlarım akmadı yalan söyledim Aşk beni affetmez sen söyledin Derdime tasama cevap verdin
Korku değil aslında pişmanlık Bağlılık bu oyun da bir aptallık Kumarbaz ruhumla seni aldattım Bu oyunu aslında ben kazandım
Aşk herşeyi affeder mi Dersin zamanla geçer mi Güzel günlerin hatrına Aşk herşeyi affeder mi
Aşk hep bizi es geçer mi Derdim tasama çare olur mu O gece olanların her biri Affedilir ve gelir geçer mi
| |
|
KEOP[S]AGOPA Admin
| Konu: Geri: Aşk herşeyi affeder mi? şarkı sözü Perş. Nis. 02, 2009 3:32 pm | |
| sağol canım [çalışş seni göz önünde bulundurdum ] | |
|
aisheren Yeni Üye
| Konu: Geri: Aşk herşeyi affeder mi? şarkı sözü Perş. Nis. 02, 2009 3:38 pm | |
| :D Elimden geleni yaparım boş kaldıkça. | |
|
eLo*arda Admin
Mesaj Sayısı : 49 Kayıt tarihi : 02/04/09 Yaş : 28 Nerden : İsTanßuL İş/Hobiler : ArDa TuRaN
| |
GoShLeY alışan üye
Mesaj Sayısı : 122 Kayıt tarihi : 01/04/09 Nerden : Gülçinimin Kalbinden
| Konu: Geri: Aşk herşeyi affeder mi? şarkı sözü Salı Nis. 28, 2009 12:12 am | |
| konu yanlış yerde /TAŞINDI | |
|