aisheren Yeni Üye
| Konu: Olta şarkı sözleri Perş. Nis. 02, 2009 3:36 pm | |
| OLTA Hersey çok çabuk oluyor Dur kalk dur kalk hep çabuk oluyor Insanlar kal...kala kala Balik balik bak takildin oltaya Ahh canin aciyor.
Ohh her sey çok çabuk oluyor Dur kalk dur kalk hep çabuk oluyor Insanlar kal...kala kala Balik balik bak takildin oltaya Ahh canin aciyor.
Yetti yahu ölmek daha mi zor Iki yaka düsman birlesmiyor Samanini buldum seyran nerde Davulun sesi tam dibimde.
Yetti yahuuu ölmek daha mi zor Iki yaka düsman birlesmiyor Samanini buldum seyran nerde Davulun sesi tam dibimde.
Ohh hersey çok çabuk oluyor Dur kalk dur kalk hep çabuk oluyor Insanlar kal...kala kala Balik balik bak takildin oltaya Aaaa aaa Ahh canin aciyor.
Suç gibi kala kaldik sonunda Dünya hali bu kimin umrunda Sabirla kuru olmuyor helva Derdim böyle,kime niye söyle.
Suç gibi kala kaldik sonunda Dünya hali bu kimin umrunda Sabirla kuru olmuyor helva Kime niye söye,derdim böyle
Ohh her sey çok çabuk oluyor Dur kalk dur kalk hep çabuk oluyor Insanlar kal...kala kala Balik balik bak takildin oltaya Aaaa aaa Ahh canin aciyor.
Ahh canin aciyor Canin aciyor Ahh canin aciyor Canin aciyor. | |
|
GoShLeY alışan üye
Mesaj Sayısı : 122 Kayıt tarihi : 01/04/09 Nerden : Gülçinimin Kalbinden
| Konu: Geri: Olta şarkı sözleri Perş. Nis. 02, 2009 3:38 pm | |
| tşkler jnm..bn bu şarkıyı çook seviorm:) | |
|
eLo*arda Admin
Mesaj Sayısı : 49 Kayıt tarihi : 02/04/09 Yaş : 28 Nerden : İsTanßuL İş/Hobiler : ArDa TuRaN
| |
xxelifxx Yeni Üye
| Konu: Geri: Olta şarkı sözleri Perş. Nis. 02, 2009 4:43 pm | |
| sağol cnm | |
|
aisheren Yeni Üye
| Konu: Geri: Olta şarkı sözleri Paz Nis. 05, 2009 1:53 pm | |
| | |
|
' eLif..* Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 15 Kayıt tarihi : 09/04/09 Nerden : Aşk-ı Memnu Setinden!
| Konu: Geri: Olta şarkı sözleri Perş. Nis. 09, 2009 6:10 pm | |
| | |
|
GoShLeY alışan üye
Mesaj Sayısı : 122 Kayıt tarihi : 01/04/09 Nerden : Gülçinimin Kalbinden
| Konu: Geri: Olta şarkı sözleri Salı Nis. 28, 2009 12:16 am | |
| konu yanlış yerde /TAŞINDI | |
|