Hepsi fan clup üye olursanız sevinirim ...mucx
Lütfen giriş yapın veya üye olun....!
Lütfen giriş yapın veya üye olun....!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ÜYELİK ÜCRETSİZ [ 0 TL ]

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

ncklr..................

YazarMesaj
KEOP[S]AGOPA
Admin
KEOP[S]AGOPA

ncklr.................. Empty
MesajKonu: ncklr..................   ncklr.................. EmptySalı Nis. 07, 2009 1:07 am

Serseriyim sokaklar evim serseriyim adam gibi severim bana bir adım gelene ben on adım giderim.Dinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz şimdi anlıyorsunya şehirlerin asi kızı hiç kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz

Sevgiyi Gostereceksin Soylemek Yetmezsevgi Gozlerinde Olacak Sozlerin Yetmez Sevgi Herseydir Kalbe Hapsedilmez Seveceksin Benim Gibi Ama Yuregin Yetmez

Bu aşkın biletini istediğin gibi kes Nasılsa gidiyorsun biliyorum git Ama ardında ağlayan bir çift göz Paramparça bir yürek Ve yıkılmış bir dağ görmek istemiyorsan Çek silahı daya sırtıma Titrersem namerdim Sen vurdun da ben ölmedimmi

Biz kimleriz diye sorma biz hayata bosvermislerdeniz. Bize hayat nedir diye sorma biz hayat deryasinda yüzenlerdeniz. Bizi arama lüks meyhanelerde biz dost sarabı icenlerdeniz.Bize dost arkadas nedir diye sorma biz onlar için ölüme gidenlerdeniz.

ÖLüMü TeSLimALDı HüZüN İçİmDe SeNdeN KaLaN CaM KıRıKLaRı AyNaDa SenSiz HüzüN SeNSiz HiçKiMSe DinDiReMeDi Bu HıçKıRıKLaRı BiRGeCe YaRıSı AnSıZıN GöReCeKSiN KöŞe BaŞıNdA NöBeT TuTuYoRDu HüzüN ÖyLe KoLaY DeĞiLDiR BeNi UnUtMaK HaLa SoKaKLaRıMDaDıR AYaK İzİM..
https://gruphepsifanclub2.yetkinforum.com

ncklr..................
1 sayfadaki 1 sayfası