Hepsi fan clup üye olursanız sevinirim ...mucx
Lütfen giriş yapın veya üye olun....!
Lütfen giriş yapın veya üye olun....!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ÜYELİK ÜCRETSİZ [ 0 TL ]

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

spr nicklerime dvm edim

YazarMesaj
KEOP[S]AGOPA
Admin
KEOP[S]AGOPA

spr nicklerime dvm edim Empty
MesajKonu: spr nicklerime dvm edim   spr nicklerime dvm edim EmptySalı Nis. 07, 2009 1:05 am

SEN VARYA SEVGİLİM. AVRUPA KADAR MODERN. *AMERİKA KADAR GÜZEL. AFRİKA KADAR SICAKSIN. NE VARKİ SEVGİLİM . ANTARTİKA KADAR UZAKSIN..

Kızlar sevgiyi kalplerine,erkekler ise ceplerine koyar! benim ceplerim dolu sevgini bomboş olan kalbime yazıyorum

Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var
кαℓвιмιη мєzαяℓıктαη тєк ƒαякı; qöм∂üкℓєяιмιη кєƒєηѕιz σℓмαѕı*/*/*/a$k çiKoLaTa qiBiDir... araYa fısTıKLar qiRio(:

a$k mı dedin ßana? saçmaLadın! Sni Séviorm diyene inanma, yoL ver! ßni ßırakıp qiden de ßni herşeyden çok severdi...ßoşwerr.

bazeN soNLar başLaNqıçtıR kaçışLarsa kurtuLuş...geRide kaLaNLarı çöP die aTmışım beN KöpeK oLan Buyursun KarışTırsın !
Metal msn nickleri
|͇̿ ͇̿ ͇̿ ͇̿ |͇̿ ͇̿ ͇̿ ͇̿| |̿ ̿ V ̿ ̿| |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ ̿|̿ ̿|͇̿ ͇̿ ͇̿ ͇̿| |̿ ̿ V ̿ ̿| |̶͇̿ ̶͇̿ ̿
https://gruphepsifanclub2.yetkinforum.com

spr nicklerime dvm edim
1 sayfadaki 1 sayfası